Kung fu panda 2 shqip

Kung Fu Panda 2 [Opens up to a narrated story, displayed in a 2D-animated shadow puppet show. Two peacocks overlook a tall, majestic tower.]. NARRATOR (): [In voiceover] Long ago, in ancient China, the peacocks ruled over Gongmen nicolas-jaar-el-bandido-firefox.com brought great joy and prosperity to the city, for they had invented fireworks. Jul 14,  · Kung Fu Panda 2. Trailer. Po is now living his dream as The Dragon Warrior, protecting the Valley of Peace alongside his friends and fellow kung fu masters, The Furious Five – Tigress, Crane, Mantis, Viper and Monkey. But Po’s new life of awesomeness is threatened by the emergence of a formidable villain, who plans to use a secret / Po dhe miqtë e tij luftojnë për të ndaluar një Pallua keqbërës i cili do të shkatërojë Kinën me një armë vdekjeprurëse të re, por së pari luftëtari dragua duhet të përballet me të kaluarën e tijAuthor: Dubluar.

Kung fu panda 2 shqip

Kung Fu Panda 2 [Opens up to a narrated story, displayed in a 2D-animated shadow puppet show. Two peacocks overlook a tall, majestic tower.]. NARRATOR (): [In voiceover] Long ago, in ancient China, the peacocks ruled over Gongmen nicolas-jaar-el-bandido-firefox.com brought great joy and prosperity to the city, for they had invented fireworks. Në Kung Fu Panda 2, Poja tani po jeton ëndrrën e tij si Luftëtari Dragua, duke mbrojtur Luginën e Paqes përkrah miqve të tij, Pesëshes së Furishme. Por jeta e re e Posë kërcënohet nga një armik i ri, i cili planifikon të përdorë një armë sekrete dhe të pandalshme për të pushtuar Kinën dhe për të shkatërruar kung . Kung Fu Panda 2 me titra shqip - nicolas-jaar-el-bandido-firefox.com K likes. Po bashkon forcat me një grup të ri mjeshtërash për të mposhtur një armik të vjetër me një armë Followers: K.epoka e akullnajave dublim shqip shikoje ne veevr nicolas-jaar-el-bandido-firefox.com 2rfvv0vt kung fu panda 2 me dublim shqip. shikoje ne nicolas-jaar-el-bandido-firefox.com /file/. Kung Fu Panda 3 Me Titra Shqip | Filma24tv on WN Network delivers the latest A sequel, Kung Fu Panda 2, was released on May 26, , along with a . Kung Fu Panda 2 dubluar ne shqip. abfilma AM · abfilma · Cliko ketu per ta shikuar filmin. Some of these are cayenne pepper, garlic, onions, rosemary.

see the video Kung fu panda 2 shqip

Kung Fu Panda 2 (2011) - Opening Battle Scene (1/10) - Movieclips, time: 3:13
Tags: Kung fu panda 2 shqip,Kung fu panda 2 shqip,Kung fu panda 2 shqip.

and see this video Kung fu panda 2 shqip

Kung Fu Panda Shqip, time: 1:38
Tags: Kung fu panda 2 shqip,Kung fu panda 2 shqip,Kung fu panda 2 shqip.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *